Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mavex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panou radiant cu infrarosu SunJoy SR4 435 W
1667 lei
Brand
SunJoy SR4
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 4 - 435 W
Se monteaza cu termostat de ambient digital programabil.
Putere termica W: 435
Dimensiuni cm ( lxLxH ): 600 x 600 x 20
Suprafata acoperita mp: 2-8
Greutate kg: 3
Alimentare V: 220
Culoare: alb
Posibilitati montaj: Tavan sau Perete
Garantie: 10 ani
Producator: Helvetic Impex
Formula de calcul estimativ consum (pt. o casa izolata termic avand toate camerele incalzite): nr. kw x 8 ore x 30 zile x pret kw.
SunJOY – Panouri radiante cu INFRAROSU, IONI NEGATIVI, NANOSILVER, fata dorsala termoizolata – TERMEN DE GARANTIE 10 ANI ( durata medie de viata: 25 ani ) !!! EFECT TERAPEUTIC EXCEPTIONAL !!! FARA INTRETINERE.
Panourile radiante cu infrarosu SunJoy - sunt cel mai eficient mod de incalzire, cu un randament de 93,5% si avind un consum cu 30 - 50% mai mic decit orice alte sisteme moderne de incalzire.
Sunt perfect ecologice, fara nici un fel de reziduri poluante.

Instructiuni de montaj:
Pentru a avea o eficienta maxima este bine ca panourile sa fie montate pe tavan, cit mai aproape posibil de centrul incaperii, cu baza mica a panoului indreptata spre fereastra, la o distanta de cel putin 1 metru de la fereastra!

In cazul in care incaperile au mai mult de 4 m inaltime, este bine ca panourile sa fie montate pe perete, la o inaltime de 3-4 metri, inclinate la 45 grade fata de tavan.

Panoul se fixeaza in perete cu ajutorul celor 4 suruburi livrate odata cu placa, dupa care se pun capacelele ornamentale pentru a masca gaurile de fixare.

Termostatul se va monta pe perete, in dreptul laturii mari a placii radiante, la o inaltime de 1,5 – 2 metri.
Panourile pot fi montate si pe peretii laterali ai incaperii, ca un tablou, dar in acest caz randamentul poate sa scada cu 5 pina la 20%.

Panoul radiant poate fi legat la reteaua de curent a imobilului de catre un electrician autorizat.

Termostatul se regleaza la temperatura dorita in camera dupa care panoul se ocupa singur de confortul dumneavoastra termic.
Din Gura in Gura